Merész képek: Enrique Iglesias 21 éves ikerhúgaiért megőrülnek a netezők - Fotók

Lassan négy éve debütáltak a vörös szőnyegen, most meg már 21 évesek. A közösségi oldalak felrobbannak tőlük, leginkább a férfiaknak köszönhetően.

A helyszín New York, a 2019-es MET Gála: édesapjukkal, Julio Iglesias-szal az oldalukon a vörös szőnyegen vonultak fel Enrique Iglesias 18 éves ikerhúgai. A világhírű énekes méretes családból származik, nyolcan vannak testvérek, az ikrek a legkisebbek az összes közül. „Büszke vagyok a lányaimra, Cristina-ra és Victoria-ra" - kommentálta az Instagramon a lányai képeit az öreg Iglesias akkor és bizony okkal tette: az ikrek egy rózsaszín és egy kék ruhában nyűgözték le a világot.

via GIPHY

A lányok édesanyja egy volt modell, az 56 éves Miranda Rijnsburger, Miami-ban élnek és még hat testvérük van. Enrique Iglesias szintén egy a sok közül, ennek fényében talán egy picit sem véletlen, hogy a világ egyik legnépszerűbb énekesének és barátnőjének, Anna Kournikova-nak 2017-ben szintén ikreik születtek - egy lány és egy fiú. Enrique húgai időközben már felnőttek, legutóbb a 21-et töltötték. 

Közösségi oldalaikon az őrüetbe kergetik a világot a képeikkel - természetesen, főként a férfiakat!

Fotók: íme Enrique gyönyörű húgai! Nem szégyellősek...
  • Julio Iglesias és gyerekei
  • Victoria és Cristina Iglesias
  • Victoria és Cristina Iglesias
  • Cristina Iglesias
  • Victoria Iglesias

Címlapfotó: Instagram/cristinaiglesiasr

24 óra