"Bud Spencer az apám!" - állítja ez a 46 éves nő - Pert indít a család ellen - Fotók

Hat éve már, hogy elhunyt a legendás színész, most egy 46 éves nő állítása kavarja fel az állóvizet. Carlotta perre készül, és állítása szerint bizonyítani tudja, Carlo Pedersoli az apja.

Az egész világot megrázta a hír hat évvel ezelőtt, 86 éves korában elhunyt Carlo Pedersoli, vagy ahogyan mindenki ismerte, Bud Spencer. A legendás színész egy nem mindennapi életpályát és egy méretes, sokoldalú családot hagyott hátra, róai temetésére a világ minden tájáról érkeztek rajongók. A színész, ügyvéd, feltaláló és olimpiai úszó körüli mítosz azóta sem vesztett a varázsából. Eddig. Most azonban egy olasz nő fordult a nyilvánossághoz, és meglepő kijelentést tett. "Bud Spencer volt az apám!" - mondja a 46 éves hölgy, aki állítása szerint bizonyítani is tudja mindezt, és arra is van magyarázata, eddig miért hallgatott.

via GIPHY

Carlotta elmondása szerint eddig senki nem tudhatott a szülei titkos szerelméről, aminek a gyüölcse ő maga. Az ünnepelt sztár állítólagos törvénytelen lánya a Corriere della Serra című olasz lapnak adott interjút, és nem csak arról beszélt, hogyan telt a gyerekkora és hogyan emlékszik ő vissza a világhírű apukájára. "Egy mosolygó óriás képe van a lelki szemeim előtt" - mesélte, majd azt is hozzátette: a színész gyakran látogatta őt és édesanyját, Giovannát. Sőt, a tanítását is ő finanszírozta, édesanyját pedig élete végéig nagylelkűen támogatta, havi ezer eurót, azaz közel 400 ezer forintot küldött neki.

A nő azt mondja, anyjának meg kellett ígérnie, sosem áll ki a nyilvánosság elé, ám most megszegte ezt. Az is kiderült, miért...

"Bud Spencer az apám" - állítja a 46 éves Carlotta - Fotók
  • Bud Spencer temetése
  • Bud Spencer temetése
  • Carlotta Rossi
  • Carlotta Rossi
  • Carlotta Rossi

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra