A lánya lehetne: erre a 25 éves fitneszmacára cserélte J-Lo-t az exvőlegénye - Fotók

Úgy tűnik, J-Lo után Alex Rodriguezre is rátalált a boldogság: egy 21 évvel fiatalabb influenszerre cserélte a popdívát. Az olasz tengerparton buktak le.

Alig több mint egy éve még az esküvőjükre készültek, majd sorra jöttek a gomolyfelhők a kapcsolatuk fényes egére. Előbb csk pletykaszinten merült fel, hogy J-Lo és Alex Rodriguez kapcsolata válságba került, majd előkerültek olyan nők is, akik azt állították, flörtölt velük a popdíva vőlegénye. A pár aztán elismerte, válságban vannak, majd tettek egy kísérletet, hogy megmentsék a kapcsolatukat. A sportoló a filmet forgató J-Lo után repült egy egzotikus szigetre, a békülés azonban a jelek szerint nem vezetett eredményre. Egy közös közleményben tudatták, vége, aztán jött a váratlan fordulat.

Szinte csak napokkal később J-Lo már Ben Affleck-kel bukott le, azóta pedig már jegyben is járnak. Nos, exe egy 25 éves lánnyal vígasztalódik.

via GIPHY

A 46 éves baseball játékos Olaszországba utazott, ahol látszólag is egy méregdrága luxusúton piheni ki az év fáradalmait. Igen ám, de nem egyedül érkezett, egy méretes baráti társaság veszi őt körül. Nem csoda, hogy a paparazzik azonnal a nyomukba eredtek és máris több tucat kép készült a díszes társaságról. Így derült ki az is, hogy egyikőjüket igencsak szoros kapcsolat fűzi a sportolóhoz, egy alig 25 éves bikinis bombázóról van szó, akinek a fejét elcsavarta a dúsgazdag sportoló. A fiatal fitneszmodell és influenszer sorra osztja a képeket Olaszországból, de említést sem tesz az új párjáról.

A paparazziknak köszönhetően azonban ne maradtunk pikáns képek nélkül.

Leleplezték őket, ők meg magukat - ez a 25 éves lány J-Lo utódja
  • Kathryne Padgett
  • Kathryne Padgett és Alex Rodriguez
  • Kathryne Padgett és Alex Rodriguez
  • Kathryne Padgett és Alex Rodriguez

Címlapfotó: Instagram/katpadgett

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra