Vége! Szomorú hírt jelentett be Szabó Zsófi és Shane Tusup - Fotók

Alig másfél hete még együtt romantikáztak a Mátrában, Szabó Zsófi most váratlanul jelentette be a hírt. Majd Shane Tusup ugyanígy tett.

Közel három hónapja történt: Szabó Zsófi kezét megkérte Shanes Tusup. Az edző a festői szépségű Monaco-ban kérte meg a műsorvezető kezét. "2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném" - írta ki a közösségi oldalára akkor Zsófi. Azóta már egy megható videóval is felköszöntötte a párját a közösségi oldalán, alig másfél hete pedig látszólag együtt romantikáztak a Mátrában. 

Szerdán késő este aztán váratlan hír jelent meg Szabó Zsófi oldalán. És mint utólag kiderült, Shane Tusup-én is. "Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shane-nel felbontottuk" - olvasható Zsófi oldalán, a Shane-én pedig ugyanez a szöveg jelent meg, természetesen Zsófi megnevezésével.

A két fotót ide és ide kattintva nézheted meg!

Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Címlapfotó: Instagram/szabozsofi

24 óra