Félmeztelen kép került a netre Tolvai Reniről - egyelőre megnézheted

Gyakorlatilag csak a testfestés takarja a gyönyörű magyar énekesnőt, aki minden korábbinál pikánsabb képpel kürtölte világgá, érkezik az új videó.

Tolvai Reni az egyik olyan magyar énekesnő, aki tudatosan és profin használja a közösségi oldalait és amíg a színpadon a hangjával, az interneten a pikáns képeivel és tartalmaival hódít. Így volt ez évekkel ezelőtt és így van ez ma is. Ráadásul Reni az elmúlt években rendszeres sporttal és tudatos életmóddal valósággal újraformálta önmagát. És azt sem hallgatta el néhány hónapja, hogy plasztikai sebész kése alá feküdt, mert a karjaival nem volt elégedett. 

Reni a közösségi oldalainak köszönhetően most ismét a címlapokon virít, pedig nem akart mást, csak a ma megjelenő új videóját promótálni. A MásHOL jársz című dal videója a bejegyzés szerint 18 órakor kerül majd fel az internetre, és minden bizonnyal hasonlóan merész felvételekkel lesz tarkítva, int amilyet az énekesnő a közösségi oldalára kitett.

Reni félmeztelen testét csak testfesték takarja, a mellein pedig látszólag fém kiegészítők is rögzítve lettek! Záporoznak a like-ok.

Ha döntenünk kellene, akkor a fotóba nem lehet belekötni, így szerintünk nem sérti az Instagram alapvető irányelveit. De láttunk már számos olyan esetet, hogy egy-egy képet töröltek a rendszerből, mert túl merésznek ítélték meg. Nos, Reni képe egyelőre látható és hasít!

Címlapfotó: Instagram/tolvaireni

24 óra