Elolvadunk: gyerekeikkel közös képpel köszöntötte Enrique Iglesiast Anna Kournikova - Fotók

Közel fél éve, a születésnapjukon láthattuk így együtt az ikreket, Anna Kournikova férje születésnapját nem mindennapi képpel teszi emlékezetessé.

Hihetetlen, 47 éves lett az örökifjú Enrique Iglesias, aki évtizedek óta egy élő szexszimbólum a nők körében. Szerelmei között olyan hírességek is voltak, mint például a Miss Universe egyik nyertese, Alicia Machado, a popsztár, Christina Aguilera, vagy a híres színésznő, Jennifer Love Hewitt. 2001-ben aztán az Escape című számához készülő klip forgatásán megismerte a teniszező Anna Kournikova-t, 2003-tól pedig már egy párt is alkotnak. Igaz, volt pár mosolyszünet közöttük is...

Szerelmének köszönhetően ez a szülinap azonban az egész világ számára emlékezetes lett!

A sztárpár húsz éve él együtt, két éve pedig már háromgyermekes családnak mondhatják magukat. 2020 februárjában, a legkisebb gyermekük érkezése azonnal a címlapokon landolt, már csak azért is, mert nem sokkal a pici születése után az édesapa egy képet is posztolt vele a közösségi oldalára. Senki nem számított erre, ugyanis Enrique és Anna Kournikova az ikergyermekeit sem nagyon mutogatta soha. Most azonban ismét egy ilyen ritka alkalom érkezett, az édesapa ugyanis vasárnap a születésnapját ünnepelte.

Szerelme nem akármilyen családi képpel köszöntötte őt nyilvánosan, az énekes pedig kontrázott - egy anyák napi fotóval!

Tiszta anyja mind - ritka képek Enrique Iglesias-ék gyermekeiről!
  • Anna Kournikova és Enrique Iglesias
  • Enrique Iglesias családja
  • Enrique Iglesias családja
  • Iglesias fia
  • Iglesiasi lánya
  • Iglesias gyerek

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra