Se bugyi, se más: 12 meztelen kép került a netre Britney Spears-ről - Fotók

Alig egy hónapja derült ki, újra anya lesz, néhány hete már a közelgő esküvője a téma - miután megszűnt a gyámsága, Britney Spears őrületes tempóban pótolja az elmúlt 12 évét. Most épp anyaszült meztelen fotók közzétételével.

Amióta Britney Spears gyámsága 2021 novemberében véget ért, az énekesnő irtózatos tempóban éli az életet. Alig egy hónapja derült ki, hogy babát vár, most pedig már gőzerővel az esküvőjét szervezi a 12 évvel fiatalabb vőlegényével. Már az időpont is megvan, sőt, az sem titok, Donatella Versace tervezi majd a ruháját. Mindemellett szabadon járhat-kelhet, végre költheti a saját pénzét, vezethet autót és bármit megoszthat a közösségi oldalán.

Most épp ez utóbbi miatt aggódnak ismét érte a rajongók. Gyakorlatilag felnőtt filmekbe illő képekkel árasztja el!

Néhány óra alatt egy tucatnyi meztelen képet osztott meg magáról Britney Spears a közösségi oldalán. A kényes részek elfedéséhez kizárólag emojikat és a kezeit használta. A fotók három különböző albumban jelentek meg és albumonként csak egyetlen dologban különböznek: más és más filtert használt hozzájuk. Ami még aggasztóbbá teszi a helyzetet, a képek alatt megjelenő kommentárjai - nem csoda, hogy a rajongók ismét aggódnak érte.

Van, aki már a vőlegényét kéri rá, lépjen közbe! 

Se bugyi, se más - Britney aktjai futótűzként terjednek!
  • Britney Spears aktképek
  • Britney Spears aktképek
  • Britney Spears aktképek
  • Britney Spears aktképek

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra