Anyaszült meztelen képet posztolt a Mátrából Szabó Zsófi

Decemberben derült ki, hogy egy párt alkotnak, és régóta tényként írja a sajtó, még idén összeházasodnak majd: Szabó Zsófi most pikáns képpel jelentkezett a Mátrából. 

Két és fél hónapja már hogy beteljesedett  Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme: az edző a festői szépségű Monaco-ban kérte meg a műsorvezető kezét. "2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném" - írta ki a közösségi oldalára akkor Zsófi. Legutóbb pedig már egy megható videóval köszöntötte szerelmét a születésnapján.

Az új szerelem hatására már hetek óta látható, Szabó Zsófi élete egy végtelen boldogság és kaland. A műsorvezető legfrissebb posztja is ezt erősíti meg: a mátrai panorámát mutatta meg a rajongóinak, miközben egy ágyon, meztelenül ülve csodálja. Kimerjük jelenteni, a szerelmével utaztak el oda, és élvezik az életet nagykanállal.

A fotót ide kattintva nézheted meg!

Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Címlapfotó: Instagram/szabozsofi

24 óra