Kim lefogyva, Sophie pocakosan, Musk az anyjával - Íme a MET-gála sztárpárjai

"Az "Év bulija" - rendre így harangozzák be a MET-gálát és az idei esemény is méltó volt ehhez a jelzőhöz. Soha ennyi "érdekes" sztárpár nem vonult még fel a vörös szőnyegen. Ki ezért, ki azért.

Az Oscar-gálával egyetemben a New York-i MET-gála az év legnagyobb divatrendezvénye. Az eseményt a Metropolitan Museum of Art adománygyűjtő estjeként szervezték meg először, 74 évvel ezelőtt. A sztárok és a tervezők ezen a napon a szabadjára engedhetik kreativitásukat és fantáziájukat, ami a hírességek megjelenését illeti. Ehhez idén egyetlen segítséget kaptak, az esemény dresscode-ja: aranyozott csillogás. 

A meghívottak alaposan kitettek magukért - Kim Kardashian pedig különösen nagyot dobott.

Napokkal ezelőtt kiszivárgott, Kim Kardashian Marilyn Monroe egyik ikonikus estélyijében fog megjelenni idén. Arról a ruháról van szó, amiben a legendás színésznő egykor az amerikai elnöknek, Johng F. Kennedynek énekelt. A 41 éves realitysztár külön öltözött kért és kapott a vörös szőnyegen, a haját pedig 14 órán át szőkítették, mire fehér lett. Most először ráadásul a 28 éves humorista szerelmével gálázott. De nem csak miatta hangosak a híroldalak. 

Szétbotoxolt, várandós sztár is megjelent a párok közt - és volt, aki az édesnyját vitte el!

Lefogyva, várandósan, szétplasztikázva - Íme a MET-gála sztárpárjai
  • Elon Musk
  • Priscilla Presley
  • Sophie Turner
  • Blake Lively
  • Kim Kardashian
  • Dwayne Wade

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra