Csókcsata New Yorkban: ez a zenész Katie Holmes új szerelme - Fotók

Épp egy éve, hogy kiderült, szakított a fiatal szakács barátjával, egy friss fotósorozat leplezi le Katie Holmes-t - újra szerelmes. 

A Hollywood-i színésznő élete gyakorlatilag lassan két évtizede egy nyitott könyv. 2006-ban házasodott össze Tom Cruise-zal, majd 2012-ben váltak el. Ezt követően szinte csak utólag derült ki, hogy hat évig egy másik színész, Jamie Foxx volt a párja. Ők állítólag azért titkolták a kapcsolatukat, mert Tom Cruise egy olyan szerződést íratott alá a volt nejével, hogy évekig nem mutatkozhat másik férfival. A pár váratlan szakítását követően hamar kiderült, Katie 2020-ban egy akkor 33 éves szakáccsal jött össze, a szerelmük azonban tavaly májusban véget ért.

Nos, most meglepődött az egész világ: Katie vad csókcsatát vívott New Yorkban egy zenésszel.

Katie Holmes újra szerelmes - harsogja a bulvársajtó, a kijelentés pedig eléggé megalapozottnak mondható. A 43 éves színésznő néhány napja széles mosollyal és egy új férfival az oldalán sétálgatott New Yorkban. A People magazin közölt fotósorozatot az eseményekről, és az is kiderült, a színésznő párja egy ismert zenész. A romantikus napon állítólag meglátogatták a Guggenheim Múzeumot és a Central Parkot, sőt, még Katie édesanyjával is összefutottak. Ő hatalmas öleléssel köszöntötte a férfit, azaz Katie-ék kapcsolata nem lehet újkeletű.

A róluk készült képek felkavarják a Hollywood-i állóvizet - íme Katie Holmes új szerelme!

Pikáns képek a New York-i csókcsatáról - ez a zenész Katie új szerelme
  • Bobby Wooten
  • Katie Holmes és Bobby Wooten
  • Katie Holmes és Bobby Wooten
  • Katie Holmes és Bobby Wooten

Címlapfotó. Profimedia/RedDot

24 óra