Cuki kép érkezett a babáról - Kinyitották a kórházat Rácz Jenőék szülése miatt - Fotók

Tegnap megszületett Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla, a sztárséf meglepő dolgokat árult el a baba érkezéséről.

Szerdán este még hatalmas pocakjáról posztotl a sztárség gyönyörű felesége, másnap azonban mindenkit meglepett Rácz Jenő posztja. „Gyerekek, nem gondoltam volna, hogy a mai napon mindez megtörténik. Drukkoljatok!”

- írta ki a közösségi oldalára, ahol már talpig "kórházi szerelésben" várta kislánya érkezését.

Rácz Jenő a csütörtök esti Fókuszban már arról mesélt, hogy változott meg néhány pillanat alatt az életük. Párja, Dóra éjszaka hirtelen felugrott és kiment a mosdóba, akkor szebesültek vele, itt az idő, a magzatvíz elfolyt. Nem csak ők, hanem orvosok is autóba ültek, hogy kinyissák számukra a kórházat és megérkezhessen Kamilla.

„Mindenki, az összes orvos beült az autóba és akkor kinyitották a kórházat értünk. Szerintem könnyű szülésünk volt, nem volt annyira nehézkes. Picit korábban jött a baba, mint vártuk. Teljesen meglepetés volt, még három-négy hét lett volna bőven a dologban, de határeset voltunk a koraszülés és a normál állapot között." - magyarázta Jenő az RTL Klub Fókusz kamerái előtt.

Felesége, Dóri és Kamilla is jó egészségnek örvend!

Címlapfotó: Instagram/gydorejj

24 óra