Közzétették az első képeket Brooklyn Beckhamék 1,3 milliárdos esküvőjéről - Fotók

Három napig tartott a buli: Brooklyn Beckham és Nicola Peltz összeházasodtak. Az 1,3 esküvőről a Vogue magazin számolhatott be, közzétették az első képeket.

Az elmúlt 72 órában szinte óránként érkeztek a friss hírek és képek az év legdrágább esküvőjéről: David Beckhamék fia elvette szerelmét, a tőle négy évvel idősebb és négyszer gazdagabb Nicola Peltz-et. A ceremóniát a lány családjának tengerparti birtokán tartották, ahol három stadionnyi sátrat állítottak fel az eseményre meghívott 300 vendégnek. Világsztárok sora jelent meg az eseményen, ahonnan az elmúlt napokban csak lesifotók érkeztek. De érdemes volt várni - most a hivatalos fotó is napvilágot láttak.

Korábban a TWN.hu is megírta, a menyasszony nem az anyósát, a saját divatmárkával rendelkező Victoria Beckhamet kérte fel az esküvői ruhájának a megtervezésére. Helyette az olasz sztártervezőt, Valentino-t bízta meg, és többször járt Rómában is, hogy személyesen egyeztessen vele. A hétvégén már megjelent pár kép, amin messziről és homályosan már látni lehetett a menyasszonyt, a Vogue hivatalos fotósának képei azonban minden képzeletet felülmúlnak.

Íme az év legdrágább esküvőjének hivatalos képei!

Lélegzetelállító menyasszonyi ruha, lélegzetelállító képek
  • Nicola Peltz
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Beckham fiúk

Címlapfotó: Instagram/voguemagazine

24 óra