Photoshop baki: világsztárokkal kampányolt Kim Kardashian, dühösek a rajongók - Fotók

Rövid ideig tartott az öröme: a modellvilág elitjét szerződtette a divatmárkája új kollekciójához, kínos baki miatt ekézik az interneten Kim Kardashiant.

Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio és Candice Swanepoel - az elmúlt évek modellikonjai először álltak össze egy közös fotózásra. Nem akármilyen névsor, annyi szent, ráadásul a megrendelő biztosra ment - gyakorlatilag az elmúlt három évtized legismertebb modelljeit nyerte meg magának. Kim Kardashian okkal lehetett büszke a márkájának legfrissebb kampánya miatt - de homok került a gépezetbe.

Egy Insta-oldalra leleplező képek kerültek ki a kampányfotókkal kapcsolatban.

via GIPHY

Photoshop! Egy népszerű Insta-oldal gyakorlatilag ezzel vádolta meg Kim Kardashiant és leleplező képeket is közöltek az állításaikat alátámasztandó. A fotózáson készült vágatlan videót hasonlították össze a kampányfotókkal - a különség tényleg szabad szemel is látható. "Egy olyan márka számára, amely büszke a testpozitivitásra és a befogadásra, az eredmény szégyenletes. Milyen világban támogatja Tyra testének Kim klónjává való szerkesztése bármilyen testpozitivitást vagy befogadást?" - kérdezték nyilvánosan az oldal üzemeltetői.

A kommentelőknek se kellett több, nyilvánosan ekézik a kampányt és a képeket...

Íme a bizonyítékok - nehéz lenne ezt kimagyarázni! - Fotók
  • Skims
  • Skims
  • Skims
  • Skims

Címlapfotó: Instagram/kimkardashian

24 óra