Sztárparádé az 1,3 milliárdos lagzin - Házassági szerződést kellett aláírnia Beckham fiának - Fotók

Nem titok többé: az év esküvőjét tartják a hétvégén, igaz, David Beckham fiának alá kellet írnia egy házassági szerződést. Ők ugyanis csórók menyasszonya családjához képest. Nem csoda, hogy a lagzit a menyasszony szüleinek birtokán tartják.

Már a megismerkedésük után megtippeltük: Brooklyn Beckham megkéri majd szerelme kezét. Persze, hogy igazunk lett. Olyannyira, hogy a a család már az év legdrágább esküvőjére készül, amit ezen a hétvégén tartanak majd. Igaz, a menyasszony családja úgy gondolta, csak akkor adja áldását a nászra, ha a vőlegénnyel házassági szerződést íratnak alá. Brooklyn és a családja pedig álltólag ebbe is belement. Ők ugyanis a 140 milliárdos vagyonukkal kismiskák a menyasszony családjához képest.

Most az is kiderült, világsztárok sora kapott meghívót az esküvőre - És megjöttek az első képek is!

Hatalmas sátrakat állítottak fel Nicola Peltz családjának tengerparti villájának az udvarán. Napok óta lelkesen készülődnek, nem is lehetett titokban tartani, Brooklyn Beckham és Nicola szombaton összeházasodik. A lány édesapja, Nelson Peltz a leggazdagabb amerikaiak egyike, vagyona átszámolva körülbelül 590 milliárd forint, azaz négyszer annyi pénze van, mint az egész Beckham-családnak. Talán ezért is lehetett fontos az a bizonyos szerződés. Időközben ráadásul kiderült az is, kik kaptak meghívót a floridai Palm Beach-en tartandó luxuslagziba.

Világsztárok tömkelege lepi el a partot szombaton . íme a képek és részletek!

Kínos és aggasztó: Nicola Peltz megnevezte menyasszonyi ruhája tervezőjét!
  • David Beckham és családja
  • Peltz birtok
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
  • Meghan és Harry

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/brooklynbeckham

24 óra