Sokan aggódnak Lewis Hamilton érzelmes posztja miatt

Érzelmes vallomást tett közzé a közösségi oldalán a Forma-1 sztárja, Lewis Hamilton.

A bejegyzése az úgynevezett Story-funkcióban tűnt fel, majd 24 óra elteltével el is tűnt. De - mint tudjuk - at internet nem felejt.  "Ez egy nagyon nehéz év volt mostanában, mindazzal együtt, ami körülöttünk történik. Néha nehéz pozitívnak maradni. Hosszú ideje küzdök mentálisan és érzelmileg, a folytatás folyamatos erőfeszítés, de tovább kell küzdenünk, annyi mindent kell tennünk és elérnünk." - kezdi bejegyzésében a 7-szeres viágbajnok pilóta.

Fotó: Instagram/lewishamilton

Majd így folytatta: "Azért írok, hogy elmondjam neked, rendben van, hogy úgy érzel, ahogyan, tudnod kell, nem vagy egyedül, és túl fogunk jutni ezen! Egy barátom ma emlékeztetett rá: nem vagy egyedül, nagyon erős vagy, és bármit elérhetsz, amit a fejedbe veszel". Hamilton hisz a pozitív fordulatban: "Bármire képesek vagyunk, amit csak elhatározunk. Ne feledjük, hogy hálával éljünk egy újabb napot. Szeretetet és fényt küldök nektek."

Tény: a brit pilóta nehéz időszakon van túl az utóbbi időben. 2021 decemberében, Abu-Dzabiban az utolsó körben veszítette el a világbajnoki címet Max Verstappennel szemben, ezt követően törölte a közösségi oldalán az összes tartalma és kapcsolatát. Felmerült az a pletyka is, hogy befejezi a pályafutását. Az új szezon sem úgy alakult egyelőre, ahogyan tervezte, Bahrein-ban harmadik, Szaud-Arábiában a tizedik helyen ért célba.

Címlapfotó: Instagram/lewishamilton

24 óra