Újra szerelmes Demi Moore - ez a 13 évvel fiatalabb férfi csábította el - Fotók

Titokban egy svájci sztárszakáccsal randizik Dem Moore - harsogják a lapok szerte a világban.

Szomorú hír látott napvilágot az elmúlt napokban: Emma Heming-Willis jelentette be, férje, Bruce Willis afáziában szenved és feladja a karrierjét. A színész számára felesége és lányai jelentik a legfőbb támaszt, de a bejegyzés alá oda került Demi Moore neve is. Nem véletlen, ő és Bruce több mint húsz évvel a különválásuk után is baráti kapcsolatot ápolnak. Erre utalt az a szülinapi poszt is, amit Demi nemrég osztott meg volt férjével.

És máris itt az újabb szenzációs hír: egy 46 éves szárszakács rabolta el a színésznő szívét.

Ezekben a nehéz időkben sem kerüli el a szerencse az 59 éves színésznőt. A PageSix értesülései szerint a 46 éves svájci sztárszakács, Daniel Humm hódította meg Demi szívét. "A dolgok jelenleg nagyon forróak kettejük között" - mesélte egy bennfentes a pletykalapnak, hozzátette: a pár több hónapja randizik titokban. "Daniel sokáig és keményen dolgozik az Eleven Madison Park nevű éttermében, mégis gyakran szakítanak időt arra, hogy Demi ott vacsorázzon vele." - mondta a forrás.

Daniel Humm az Eleven Madison Parkon kívül két másik étterem, a The NoMad és a Davies and Brook tulajdonosa is.  Az "Eleven Madison Parkban" vegán ételekkel várják a vendégeket, és már díjat is kaptak érte. Alig egy éve jelentette be, hogy fix áron, 335 dollárért, azaz 110 ezer forintért árulják majd vegan menüjüket. Demi Moore évek óta bevallottan vegán, ezzel magyarázza rendre a fiatalos megjelenését. Demi és Daniel most az élő bizonyítékai lehetnek a mondásnak:

"Az ember szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út". 

Címlapfotó: Instagram/demimoore

24 óra