Hónapokig keresték: feladta magát a rendőrségen "Buli, buli" Dorina - Videó

2021 novembere óta kereste a rendőrség, sajhírek szerint most önként sétált be a zsarukhoz "Buli Dorina". Kiderült, mi történhetett.

2017. őszén valósággal felrobbant a magyar internet: egy tizenéves kislány Buli című slágere pilanatok alatt tarolta le a videómegosztót. A dalt néhány hét alatt 7 millióan látták, majd a fiatal lány főszerepet kapott az egyik csatorna tiniknek szóló sorozatában, és sorra adta ki az újabb slágereket. Aztán szép lassan eltűnt. Előbb a lány a köztudatból, utána pedig a dal is a hivatalos oldalról.

Persze, az internet nem felejt, így azóta is bárki bulizhat rá - de Dorina most ismét címlapon!

A 17 éves Rostás Dorinát 2021. novembere óta kereste a rendőrség. A Blikk híréből kiderült, a szülei ellenezték a kapcsolatát, ezért a barátjával bújkált a fiatal lány. A fiúval szakítottak, így bement a rendőrségre. "Való igaz, már nem vagyunk együtt Dorinával" - nyilatkozta az énekesnő volt párja, Kovács Gyuszika a Blikknek, hozzátette: együtt mentek be a rendőrségre is

"Férfiként vállalom, hogy ő hagyott el engem, és nagyon fáj, hogy ennyire váratlanul történt. Azóta nem beszél velem, minden fórumon letiltott. Még a ruhái, a sminkholmijai is itt vannak, semmit nem vitt el. Én csak remélem, hogy boldog, de talán sosem lesz az... Bár minden büszkeségemet elvette, én változatlanul szeretem, és várom vissza, bármikor újrakezdeném vele" - mondta a lapnak a csalódott fiú.

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra