Drámai hír: Chiara Ferragni férje sokkoló diagnózist kapott - Fotó

A múlt héten jelentette be a sztármodell férje, súlyos beteg - most azt is elárulta, ilyen diagnózist kapott az orvosaitól.

Néhány napja a világhírű olasz influenszer, Chiara Ferragni férje váratlan bejelentést tett: egy Instagram-sztorijában a könnyeivel  küszködve árulta el, hogy egészségügyi problémái vannak. Federico Leonardo Lucia, vagy ahogy mindenki ismeri, Fedez akkor azt nem árulta el, miről is van szó. Csak annyit mondott: 2022. március 22. "fontos nap" lesz számára. Nos, ez a nap is elérkezett, az olasz rapper és influenszer pedig elárulta diagnózisát.

Egy új Instagram-posztban most elárulta, hogy hasnyálmirigyrákja van, és megműtötték.

Fedez egy kórházból posztolt friss képet, látszólag megpróbál mosolyogni, de nehezére esik. kezével békejelet formál. "Múlt héten tudtam meg, hogy egy ritka neuroendokrin tumor van a hasnyálmirigyemben. Az egyik, amelyik, ha nem veszed észre időben, nem kellemes lakótárs a saját testedben. Ezért egy hatórás műtéten kellett átesnem, amelynek során eltávolították a hasnyálmirigyem egy részét (beleértve a daganatot is)." - írta bejegyzésében.

Két nappal a műtét után már jól van, és alig várja, hogy hazamehessen a gyerekeihez - folytatta Chiara férje legújabb Instagram-posztjában. A párnak van egy négyéves fia, Leone és egy egyéves kislánya, Vittoria.

Címlapfotó: Instagram/chiaraferragni
 

24 óra