Váratlan bejelentés tett Kylie Jenner: megváltoztatták kisfia nevét - Fotók

Február 2-án született meg Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeke - az édesanya most váratlan bejelentést tett: megváltoztatták a nevét.

Több mint 300 millió követője várta türelmetlenül, az örömhír február 7-én érkezett meg: a 24 éves Kylie Jenner másodszor lett édesanya. A 3 éves kislányuk, Stormi egy öcsikét kapott a híres szüleitől, aki egyébként 2022. 02. 02-án jött a világra. Mágikus dátum, igaz? Az első jelentősebb hír a picivel kapcsolatban az volt, hogy a szülei már az első két hétben 300 millió forintot költöttek rá.

Egy dolog azonban balul sült el: a kisfiú nevét megváltoztatták!

Alig egy hónapja a Closer magazin cikkéből derült ki, egy 14 fős csapat gondoskodik Jennerék kisfiának jólétéről. 8 dadus, 1 testőr, 1 sofőr, 1 masszőr, 1 stylist és 2 ápolónő dolgozik a kisfiú körül. A ruhatárában kivétel nélkül márkás ruhák találhatóak csak meg. Úgy tűnik, hogy ennek ellenére máris problémái akadtak a picivel a házaspárnak, jobban mondva a nevével. Korábban az anyakönyvi kivonatból már kiderült a pici valódi neve, Kylie most nagy bejelentést tett.

"A fiunk neve már nem Wolf." - közölte az édesanya egy bejegyzésben...

Itt a nagy bejelentés - Kylie megmagyarázta a névváltoztatást!
  • Kylie baba
  • Kylie Jenner baba
  • Kylie Jenner bejelentése
  • Kylie Jenner és Travis Scott

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra