Friss közös képet posztolt Demi Moore volt férje, Bruce Willis szülinapjára

Hihetetlen, de már lassan a 70-hez közelít az örökifjú akciósztár, volt felesége nem mindennapi képpel lepte meg a világot.

Bruce Willis neve a 80-as évektől ismerősen cseng a világ bármely pontján, ami nem csoda. Hollywood ugyanis nagob hamar felfedezte magának az egyébként NSZK-ban született színészt. A Die Hard filmeknek köszönhetően lett talán igazán népszerű, majd sorra kapta a szerepeket, amelyek közül kedvére válogathatott. Nem hisszük, hogy létezik ember, aki nem hallott volna már a Ponyvaregény-ről, Az ötödik elem-ről, az Armageddon-ról és a Hatodik érzék-ről.

via GIPHY

Bruce Willis után egész karrierje alatt epekedtek a nők. A színész 1987-ben a Zsarulesen című film premierjén ismerte meg Demi Moore-t, aki akkor Emilio Estevez párja volt. De hamar elcsábította, sőt, 1987. november 21-én feleségül is vette. 2000. októberéig alkottak egy párt, és három lányuk született. Nos, a kapcsolatuk a jelek szerint azóta is baráti, Demi ugyanis most egy nem mindennapi képpel köszöntötte gyermekei apját. Hogy a szülinapi torta helyett tényleg gombákat kapott-e? - nem lehet tudni.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra