6 és fél milliárdért vett egy haciendát Sylvester Stallone a családjának - Fotók

Néhány hete derült ki, Sylvester Stallone több tízmilliárdos álomvilláját Adele veszi meg, most az is kiderült, az akcióhős a jelek szerint már bánja az adásvételt.

Kétszer jelölték Oscar-díjra, egy Golden Globe-ot pedig meg is kapott, Sylvester Stallone azonban a Rocky és Rambo filmekkel írta be magát örökre a filmtörténelembe. Karrierje során kedvére válogathatott a szerepek közt, kipróbálhatta magát komolyabb filmekben, és vígjátékokban is. Örökségének köszönhetően pedig dőlt hozzá a pénz, így évtizedek óta azért sem kell aggódnia, mit hoz majd a jövő. Többször nősült, 1997-ben mondta ki harmadszor is a boldogító igent, majd tíz év ismeretség után a londoni Dorchester Hotelben kelt egybe Jennifer Flavinnal, a sikeres üzletasszonnyal. Ebből a kapcsolatból született három lánya: Sophia, Sistine és Scarlet.

S hogy milyen gazdag? Nos, nemrég szinte féláron adta el Adele-nek az álomvilláját. Most meg nem akármilyet vett...

Tavaly februárban Sylvester Stallone 110 millió dollárért, azaz közel 33 milliárd forintért hirdette meg az otthonukat. Jó ideig nem akadt rá vevő, aztán néhány hónapja kiderült, a világ leggazdagabb énekesnője, Adele lehet a vevő. Ő állítólag saját aga jelentkezett be érte, és 19 milliárdot kínált érte. Mivel a luxusvilla elkelt, így valószínűleg meg is állapodtak Stalloneval. Igen ám, de az akcióhősnek a jelek szerint annyira hiányzott Los Angeles, meg a korábbi élete, hogy most a volt otthonától egy kőhajításnyira vett egy haciendát.

6 és fél milliárdba került, de látszólag minden van benne. Azaz minden is!

Milliárdokat fizetett ezért a házért - ehhez foghatót még nem láttál
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra