Közel 4 milliárdért árulja Jonah Hill New York-i okosotthonát - Fotók

A 38 éves színész gyakorlatilag karakterszerepekkel csinált fényes karriert, majd kipattintotta magát, de úgy már tucatkaratkere lett. Okosotthona legendás és most eladó.

Ha az elmúlt években egy vicces, duci szereplőre volt szükség egy filmben, az elsők között merült fel Jonah Hill neve. Márpedig az elmúlt évtizedekben sokszor volt rá szükség. Megkapta többek között a Wall Street farkasa című film egyik legkarakteresebb szerepét, de játszhatott a 21 Jump Street vagy a Haverok fegyverben című alkotásokban is. A színész azonban nem tett le róla, hogy egyszer ő legyen a főhős egy filmben és vad fogyókúrába, kondizásba kezdett.

Néhány évvel ezelőtt szinte rá se lehetett ismerni, közel 40 kilótól szabadult meg akkorra. De nem jött be a terve...

via GIPHY

Több mint két évtizedes pályát tudhat már maga mögött a színész, de iután lefogyott, a nagy szerepek mintha elkerülték volna. Viszont többször kapott szinkronszerepet, mint mozifilmet, ráadásul főként mesékben mutathatja meg az orgánumát. Az Így neveld a sárkányodat 3. és a Lego kaland 2-ben is hallhatták őt azok, akik angolul nézték meg az alkotásokat. Nemrég a Don't look up című filmben játszott újra Leonardo DiCaprio-val, és már a régi ömagát idézte, külsejével is.

Most mégis a okosotthona miatt csodálja a világ - váratlanul hirdette meg a legendás New York-i kecót.

Közel 4 milliárdos álom - Közzétették a képeket!
  • Jonah Hill
  • Jonah Hill okosotthona
  • Jonah Hill okosotthona
  • Jonah Hill okosotthona
  • Jonah Hill okosotthona
  • Jonah Hill okosotthona

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra