Oláh Ibolya: "Még mindig nem találok szavakat..."

Örök másodikból lett első - A Dal 2022 nyertese, Oláh Ibolya vasárnap üzent a rajongóinak először a szombati diadalt követően.

Szombaton este tartották A Dal 2022 idei fináléjt, a legjobb négy közé Oláh Ibolya, a Subtones, a Third Planet és a Solére jutott. A végső döntést azonban a közönségre bízták, ők pedig Oláh Ibolyát, és a "Nem adom fel" című számot kiáltották ki győztesnek. Közel 20 évvel a Megasztárban elér második hely után felért a csúcsra az énekesnő.

Ma, vasránap pedig üzent a rajongóinak...

"Még mindig nem találok szavakat, egészen elképesztő, amit átélhettem!… Örök másodikból tegnap felléphettem a dobogóra. Ezt Nektek köszönhetem, akik kitartottatok mellettem ennyi év múltán is, nem tudom elmondani, hogy ez mennyit jelent nekem… De ami még fontosabb, hogy egy olyan “gépezet”, igaz csapat részese lehetek, akik nélkül ez mind nem jöhetett volna össze, elsősorban a szerzők Födő Sándor zeneszerző és Hegyi György, Csakmag Vivien szövegírók. Sokat köszönhetek még A Dal 2022 műsor zsűrijének Wolf Katinak, Ferenczi Gyurinak, Mező Misinek, Egri Péternek, és a műsor teljes stábjának, zenész barátaimnak, csodálatos versenytársaimnak, akiknek innen is gratulálok elképesztő produkcióikért." - írta a Facebook-oldalán Ibolya ahová egy képet is feltöltött.

Címlapfotó: Facebook/OlahIbolya

24 óra