Szabó Zsófi és Shane Tusup: jön az esküvő

Decemberben derült ki, hogy egy párt alkotnak, a Blikk információ szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup még idén össze szeretne házasodni.

Alig több mint 2 hete teljesedett be Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme: Az edző a festői szépségű Monaco-ban kérte meg a műsorvezető kezét. "2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném" - írta ki a közösségi oldalára feltöltött képeihez Zsófi. Az edző sem hallgatta el a rajongói előll az örömhír. És a saját örömét sem. "2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott." - tájékoztatta távirati stílusban a világot akkor Shane.

Most itt az újabb fejlemény: a Blikk híre szerint jön a lagzi!

A napilap megtudta, a pár nem várna sokat az esküvővel sem. "Valóban még az idén tervezik az esküvőt, de egyelőre semmilyen további részletet nem szeretnénk mondani" – erősítette meg a Blikk információit a pár managere, Palásthy Phaedra.

Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal, tavaly januárban viszont bejelentette, hogy elválik a férfitől. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát, 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

Címlapfotó: Instagram/shanetusup

24 óra