Megdöbbentő interjút adott Cameron Diaz - ezért tűnt el 7 éve Hollywoodból - Fotók

Hét éve már, hogy hátat fordított Hollywood-nak és a nyugdíjas életet választotta. Rövidesen az 50-et tölti, és most váratlanul elárult az életéről pár megelpő dolgot.

Több mint 7 éve nem forgatott mozifilmet, évekig a közösségi oldalára sem nagyon posztolt. Gyakorlatilag elfelejtette a világ is. Cameron Diaz a '90-es évek közepétől a 2010-es évek közepéig ünnepelt sztár volt, milliók rajongtak érte, a mindig vidám és vicces karakteréért, és a nőért, akit a filmvásznon és a magánéletben megtestesített. Hogy milyen nő is valójában? Arról sokkal többet mesélhetne Justin Timberlake, Jared Leto, Carlos De La Torre, Matt Dillon, vagy éppen az a Benji Madden, akivel évekkel ezelőtt örök hűséget fogadtak egymásnak.

Most megrázó interjút adott - Hollywood áldozatának tartja magát!

via GIPHY

A BBC Rule Breakes című podcastben mesélt életéről, eltűnésének okairól és Hollywood-ról a színésznő, és azt sem hallgatta el, a külseje már egy csepet sem izgatja. "Szó szerint semmit sem teszek érte. Soha nem mosom meg az arcomat sem" - mondta, és azt is hozzátette: millió piperéje van otthon, de csak porosodnak a polcokon. Cameron Diaz határozottan kijelentette, belátta, nőként milyen nehéz a dolga, hogy mindenkinek megfeleljen. "Abszolút áldozata vagyok annak a társadalmi tárgyiasításnak és kizsákmányolásnak, amelynek a nők ki vannak téve" - jelentette ki.

Az interjúban kendőzetlen őszinteséggel mesélt az okokról, miért vonult nyugdíjba...

Megrázó vallomást tett Cameron Diaz - elismerte, plasztikáztatott már - Fotók
  • Cameron Diaz
  • Cameron Diaz
  • Cameron Diaz
  • Cameron Diaz
  • Cameron Diaz és lánya

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra