Nagy az öröm! Másodszor lett anya a Mi kis falunk sztárja - Fotó

A férje néhány napja osztotta meg az örömhírt, megérkezett Lovas Rozi második gyermeke. Egy gyönyörű kislány, aki gyönyörű nevet kapott. 

Tavaly augusztusban a Radnóti Színház a honlapján tette közzé a nem mindennapi hírt. "Örömmel jelentjük, hogy sokasodik a Horváth-Lovas család, februárban érkezik Misa kistestvére. Így Rozi ebben az évadban nem vállal újabb szerepeket, novemberig lesz látható az előadásokban. A 10, az Egy piaci nap, a Gloria, a Futótűz című előadásokban átadja szerepeit, a Csillagképek és az Árvák című előadás szünetel visszatéréséig, de ősszel még ez a két előadás is látható.

Rozi és családja jól van, mindenki boldog és izgatott, szeretettel és tárt karokkal várják a titokzatos legkisebbet és az újabb kihívásokat.

Ennél többet viszont nem szeretnének a nyilvánosság orrára kötni, bízva remélik, hogy ez tiszteletben is tartható."

- írta honlapján a teátrum.

Lovas Rozi első gyermeke tavaly tavasszal született meg, a pici érkezése előtt pedig alig egy hónappal házasodott össze szerelmével, Horváth János Antal rendezővel. 

Most éppen ő, a büszke apuka rántotta le a leplet Rozi második gerekének érkezéséről. A Femina.hu szúrta ki, múlt pénteken a színésznő férje egy tündéri anya-baba fotóval jelentette be, hogy február 24-én megszületett a kislányuk, Izabella Mária. 

A piciről egy képet is megosztott a büszke apuka és azt is hozzátette: mindenki jól van.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra