Emlékszel a My Girl cuki kislányára? 41 évesen most újra ünnepelt sztár - Fotók

Több mint 30 éve már, hogy bemutatták a legendás filmet, a My Girl cuki kislánya most ismét világhírű lett. 41 éves nőként, azaz színésznőként. Te felismernéd?

A My Girl – Az első szerelem című film 1991-ben készült és került a mozikba, és a főszerepét az a Macaulay Culkin kapta, aki a Reszkessetek betörők miatt már akkor világsztárnak számított. Így a My Girl már eleve sikerre volt ítélve, még úgy is, hogy a főszerepet ezúttal nem "Kevin", hanem egy apró kislány, Vada játszotta. Ő az, aki elvesztette az anyját, és a temetkezési vállalkozóként dolgozó apja új szerelmét szeretné száműzni az életükből.

"Vada" már 41 éves - a Netflix-nek köszönhetően ismét őt ünnepi a világ!

via GIPHY

A "My Girl" világsikere után Anna Chlumsky egy ideig próbálkozott még a pályán, ám 1998-ban, alig 18 évesen feladta a harcot. Mivel nem nagyon kapott már szerepeket, búcsút intett a színészetnek. Nemzetközi kapcsolatokat tanult, és a diploma megszerzése után több évig étteremkritikusként dolgozott. Talán nem véletlen, hiszen apjának saját étterme volt, így belenőtt a vendéglátásba. A színpad azonban hiányzott neki, így 2005-től ismét sorozatokban tűnt fel.

Most meg ő a Netflix egyik alkotásának leginkább ünnepelt sztárja!  

41 éves már a My Girl cuki kislánya - ezzel a filmmel lett újra sztár!
  • My Girl
  • Anna Chlumsky
  • Anna Chlumsky
  • Az örökösnő

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra