Kanye és Kim újra együtt? De várjuk csak egy picit... - Fotók

Az év szerelmi szenzációját látjuk itt? - tehetnénk fel a kérdést és már meg is válaszolhatnánk, de menjünk szépen sorban.

Kanye West és felesége, Kim Kardashian Miamiban sétálgatnak, beugranak egy-egy üzletbe, majd hatalmas csomagokkal folytatják az útjukat. Közben hatalmasakat nevetnek, összedugják néha a fejüket, úgy turbékolnak, mintha a felvétel kapcsolatuk hajnalán készült volna. Pedig nem! Ezek a képek bizony frissek és ropogósak! De nézd csak meg őket jobban! Ami első ránézésre úgy tűnik, mintha megvalósult volna a rapper álma és visszahódította a feleségét, az bizony nem az.

Ezeken a képeken Kanye West a huszonéves Kim-hasonmással shoppingol épp! De így is van csattanó...

A TWN.hu is megírta néhány hete, egy alig 24 éves Kim-hasonmást szedett össze a feleségéért hiába harcoló Kanye West. A fiatal influenszer pedig egy az egyben úgy néz ki, mint a 41 éves realitysztár. Fekete haja copfba kötve, fekete szűk ruhája megmutatja, az alakja is kiköpött Kim, miközben egy olyan túlméretezett szemüveg virít a fején, amilyeneket általában szintén Kim visel. A fiatal lány második hete bukkan fel Kanye West társaságában, azóta, amióta Valentin-napon a rapper olyan dolgot tett, amivel korábbi barátnőjét, Julia Fox-ot egy pillanat alatt elűzte maga mellől.

Most úgy fest, a 24 éves Kim-hasonmás némiképp rafináltabb! A képek alapján most Kanye West-en röhög megint a viág...

Hihetetlen képek: Kanye most már végképp hülyét csinál magából?
  • Kanye West és Kim Kardashian
  • Kanye West
  • Chaney Jones
  • Chaney Jones

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra