Mama-baba trend 2022: Hilary Duff és lánya paparazzi képei felrobbantják a netet!

Tavaly márciusban hozta világra a harmadik gyermekét, most az egész világ róla beszél: Hilary Duff-ot és kislányát egy lesifotós csípte el. Trendet teremt ez a két csaj!

Az alig 157 centiméteres törékeny színésznő tavaly harmadszor lett anya, március 24-én született meg a kislánya, Mae. Hilary nem akármilyen képpel jelentette be a nagy hírt, két nagyobb gyermekével és párjával újszülött gyermekét egy méretes medencében fürdetve kürtölte világgá. Alig egy héttel a baba érkezése után a gyönyörű színésznő már azzal virított a címlapokon, hogy azt is felvállalta, hogy néz ki a teste a szülés után.

Kislányát időnként azóta is megmutatta, most azonban egy lesifotósnak köszönhetően landolnak a címlapokon.

via GIPHY

A színésznő az otthonában adott életet a kislányának, ahol természetesen a férje is jelen volt, de segítségére volt az édesanyja és a legjobb barátnője, a Younger című sorozat sztárja, Molly Bernard is. A kislányát azóta is rendszeresen megmutatja a közösségi oldalán, sőt, gyakran poénos képeket tölt fel róla, így a rajongói már jól ismerik őt. Arra azonban senki nem számított, hogy az anya-lánya páros egy paparazzi-sorozatnak köszönhetően teremt majd divatot.

Édesanyák, figyelem! Így néz ki 2022-ben egy trendi anya-lánya páros!

Mama-baba trend 2022 - Hilary és a kislánya ledobta az atombombát!
  • Hilary Duff és családja a harmadik gyerekükkel.
  • Hilary Duff kislánya
  • Hilary Duff és kislánya
  • Hilary Duff és kislánya
  • Hilary Duff kislánya

Címlapkép: Instagram/hilaryduff

24 óra