Megmutatta szerelmét: 8 hónapja vele boldog Gáspár Evelin! - Fotók

Az interneten ismerték meg egymást, egy ideje pedig már együtt is élnek Nyíregyházán. Gáspár Evelin megmutatta a világnak a szerelemét.

Nyolv hónapja él boldog párkapcsolatban Győzike nagyobbik lánya, akire a szerelme az interneten írt rá anno. Evelin az előző kapcsolata után sokáig nem tudta, fog-e valaha bízni a férfiakban, Attila azonban mindent elsöprő érzelmeket indított meg benne. Evelin a Story magazinnak mesélt először a kapcsolatukról és meg is mutatta a világnak az udvarlóját.

"Attilával egy hét csetelés után találkoztunk először, aminek egyébként a szüleim egy cseppet sem örültek. Kijelentették, nem vagyok normális, hogy egy ismeretlennel találkozom. Apum folyamatosan hívogatott is a randi alatt, hogy minden rendben van-e, és még közös szelfit is kellett neki küldeni" – emlékezett a kezdetekre Győzikéék lánya. Ezt követően Győzike a fiút meghívta egy szülinapi buliba is. Attila családja "cserében" a lányt magával vitte a nyaralásukra.

"Egy hete ismertük egymást személyesen, amikor már álltunk a családjával a reptéren, hogy közösen utazzunk Isztambulba. Szörnyen izgultam! Nemcsak a különös helyzet miatt, hanem, hogy mit fognak hozzám szólni. A legtöbb embernek van előítélete velem szemben, illetve a családom miatt. És persze, az sem segített sokat, hogy a forgalom miatt késve érkeztem a reptérre, dolgozhattam fel magam mínuszból. Viszont nagyon kedvesek, közvetlenek voltak velem, és szinte már az első percben rá is cáfoltam a fenntartásaikra" – mondta Evelin a Storynak.

Tavaly november óta Evelin és Attila már együtt is él, Nyíregyházán kezdtek új életet, a férfit ugyanis oda kötik a vállalkozásai.

Címlapfotó: Instagram/evelingaspar

24 óra