TÚL INTIM, VAGY MEGHATÓ? Végre megmutatta ikreit a sztármodell - Fotók

Januárban jöttek világra az ikergyermekei, Ashley Graham most először mutatta meg őket. Nem akármilyen képen - minden keze tele van.

A világhírű plus size modell a sztárterhességek kapcsán is ott folytatta, ahol a modellkarrierjében befejezte: gyakorlatilag semmit nem hallgatott el, semmit nem szégyellt és mindent meg is mutatott. Így, ha számára a hétköznapokban sosem volt tabu a naracsbőr és pluszkilók, akkor ez bizony a babavárás hetei alatt sem lehetett az. Júliusban derült ki, hogy újra anya lesz, és ezúttak ikreket hord a szíve alatt.

A picik januárban érkeztek meg, az első kép róluk pedig csak most. De még milyen kép!

Ahogyan az várható volt: nem mindennapi kép lett Ashley Graham első fotója, amelyiken az ikergyermekeit mutatta be a világnak. A rajongóinak természetesen a többsége el van ájulva és meg sem lepődik ezen, azért akadnak olyanok is, akik szerint ha valami, ez tényleg nem tartozna senkire. Pláne nem a világra. Nos: a képen Ashley egy kanapén ül, a karján a két babával. Míg az egyik békésen szopizik, a másik a modell vállán pihen. Az édesanya kényelmesen feltett lábaival érzékiséget, melegséget, erőt és fogyhatatlan anyai szeretetet sugároz.

A picik nem akármilyen nevet kaptak, Ashley pedig újabb pikáns részleteket ígért meg!

Polgárpukkasztó kismama: itt az első fotó Ashley Graham ikreiről!
  • Ashley Graham második baba bejelentés.
  • Ashley Graham az ikreivel
  • Ashley Graham
  • Ashley Graham Isaac nevű fia megszületett.

Címlapfotó: Instagram/ashleygraham

24 óra