Alakja miatt támadják a trollok Pierce Brosnan feleségét, friss képükkel vágnak vissza - Fotó

Az igaz szerelem élő példaképe lett Pierce Brosnan, aki a feleségének köszönhetően évek óta a trollok céltáblája. Keely-vel 28 éve él boldog kapcsolatban és beszédes képekkel oktatja ki a világot. Most is!

1985-ben indult Pierce Brosnan pályája, és bár voltak szép sikerei, a világhírnevet James Bond szerepet hozta meg neki. Pierce Brosnan három részre írt alá, az első, a Goldeneye 1995-ben került a mozikba. Szerződésében volt egy opció a negyedik részre is, ám a harmadik után a színész úgy döntött, átadja a lehetőséget másnak. A három film így is végérvényesen megváltoztatta az életét, s hogy mennyire lett gazdag, arról legyen elég annyi: tavaly 100 millió dollárért, azaz 30 milliárd forintért hirdette meg az otthonát. 

Az elmúlt években azonban egyre több troll kezdi ki a feleségét, "Bond" hihetetlen módon vág vissza nekik. Mint most is: szrelmével fotózták le!

Hihetetlen, Pierce Brosnan és a felesége, Keely Shaye Smith 28 éve alkot egy párt, és már több mint húsz évet házasságban is töltöttek. Azóta lettek igazán ők Hollywood Number 1 álompárja, amióta néhány éve a trollok céltáblája lett az egykori modell. Nem szégyen, Keely sokat változott az elmúlt években, de ez önmagában senkit ne jogosíthatna fel arra, hogy bántó véleményt fogalmazzon meg vele kapcsolatban nyilvánosan.  Márpedig nyomdafestéket nem tűrő sorok is gyakran kikerülnek a sztárpár képei alá.

Az egykori James Bondról és szerelméről friss kép készült - a 68 éves Brosnan ismét kivégzi vele a trollokat!

FOTÓK: Brosnan és a neje is megváltozott, de egy dolog nem...
  • Brosnanék első karácsonya
  • Pierce Brosnan és a felesége
  • Brosnan és szerelme
  • Pierce Brosnan álomvillája

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra