KEEP CALM! Kanye West talált egy Kim Kardashian hasonmást magának - Fotók

Tragikomédia Level 435. Kanye West a jelek szerint aludt egyet a legutóbbi balhéja óta, majd dobta a barátnőjét, és összejött Kim Karhashian klónjával. 

Gyakorlatilag óránként változik minden és ömlenek a címlapanyagok a Kanye West kontra Kim Kardashian saga-ban. Legutóbb alig két napja ott engedtük el a fonalat, hogy a rapper dührohamot kapott az éj leple alatt, és kiposztolta, hogy Kim Kardashian azzal vádolja őt, hogy egy bérgyilkossal akarta megöletni. Kanye már egyenesen a börtönbe vizionálta magát a kijelentés hatására, aztán gyorsan törölte is az egészet. Ő, aki eleinte azt hangoztatta, visszahódítja a feleségét, majd veréssel fenyegette meg Kim új párját, aztán a szomszédjában álló vitylót vette meg, hogy szemmel tartsa őket. Hja, és közben lebukott, hogy addig is Julia Fox-szal kavar...

De most itt az újabb bomba: Kanye West beújított! Volt neje 24 éves hasonmását csípte fel! Mindenki megnyugodhat?

via GIPHY

Hogy mi? Mégis kibékültek? - fut át a gondolat az ember fején, amikor meglátja a legfrissebb képeket. Nem-nem, nem tévedés, első, második, sőt, a sokadik pillantásra is úgy tűnik, hogy Kanye West ismét Kim Kardashian-nel járja az éjszakát. De ezúttal szó sincs erről. Bár azt le is szögezhetjük, hogy a jelek szerint nem bízta a véletlenre a randit Kanye, ugyanis a Malibu-i Nobu-ba vitte a választottját, ami előtt köztudottan 0-24 órában strázsálnak a lesifotósok. De látszólag ez a fiatal nőt sem nagyon zavarta, sőt, valószínűleg számított is arra, hogy a címlapokon köt ki, hiszen Kim Kardashian egyik legendás szettjét öltötte magára.

Azóta kiderült, ki a fiatal lány - Kanye exe, Julia Fox pedig már senkit nem érdekel! 

ÉLŐ KLÓN: megtalálta volt neje klónját Kanye West - íme a régiúj álompár!
  • Kanye West és Kim Kardashian
  • Kanye West
  • Chaney Jones
  • Chaney Jones
  • Kim Kardashian
  • Chaney Jones

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra