HOPPÁ! Pikáns bikinis képeket készített egy paparazzi a szülinapos Jennifer Anistonról!

Jennifer Aniston-ra évtizedek óta élő szexszibólumként tekint a világ, s nincs ez másképp most sem, pedig épp az 53. születésnapját ünnepli Hawaii-on. Egy paparazzi emlékezetessé tette!

Jennifer Aniston alig 21 évesen, 1990-ben állhatott először kamera elé először, a Hogyan töltöttem a nyarat című sorozatban mutathatta meg magát. Gyerekkorában költöztek New York-ba, a nagy áttörést pedig a Jóbarátok című sorozat hozta meg a számára. 1994-ben esett be a castingjára és Monica szerepére jelentkezett, de hamar kiderült, Rachel karaktere fekszik neki a legjobban. Világsztár lett, nők példaképe, férfiak álma.

Brad Pitt oldalán pedig végérvényesen világhírű... Aztán jött ugye Jolie, és vitte a színészt!

via GIPHY

Miután 2000-ben Brad Pitt lett a férje, nem telt el nap, hogy ne jelent volna meg róluk cikk a sajtóban. A szakításuk után pláne. Jóllehet, akkor Brad egyik pillanatról a másikra dobta őt Angelina Jolie kedvéért, amióta azonban vele is szétmentek, az egész világ arra a pillanatra vár, hogy Anistonnal újra kibéküljnek. De hiába! Így viszont maradnak a közös régi képek, Aniston friss vígjátékai és közösségi oldala, amit nemrég indított. No meg a rejtély: vajon mi lehet a titka a színésznő szépségének, és hogy lehetaz, hogy szingli?

S hogy mennyire tökéletes? Azt most egy fotósorozat bizonyítja: egy paparazzi, titokban, bikiniben csípte el... 

Lecsúszott a pánt, majdnem kiesett minden... - Anistont paparazzi csípte el!
  • Jennifer Aniston
  • Jennifer Aniston bikiniben
  • Jennifer Aniston bikiniben
  • Jennifer Aniston bikiniben
  • Aniston Plasztika

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra