AZ ÉLETÉÉRT HARCOL: haj nélkül posztolt a 20 éves színésznő - FOTÓK

Alig 19 évesen diagnosztizálták a Netflix sztárjánál a mellrákot, a fiatal színésznő az életéért folytatott harcát is megmutatja a világnak. 

Az Anne, E-vel a végén! címen futó Netflix-sorozat tette világhírűvé Miranda McKeon-t, a fiatal lány élete azonban tavaly a feje tetejére állt. Alig 19 évesen kapott az orvosaitól sokkoló diagnózist, és ahelyett, hogy visszavonult volna, úgy döntött, az életéért folytatott harcáról is beszámol a rajongóinak. Miranda elárulta, ő maga vette észre a csomót a mellében, mindezt pedig egy háromoldalas, kézzel írott levélben hozta nyilvánosságra az Instagramon. "A rózsaszín az új színem" - viccelődött a fotója alatt, amelyen egy rózsaszín kórházi köpenyben látható.

Azóta újabb megrázó fejleményekről számolt be - és képek is érkeztek!

Az eémúlt hónapokban talán kevesebb figyelmet kapott a sajtóban, a rajongói azonban egy percre sem hagyták magára. Sőt, ma már jóval több mint egymillióan vannak. Miranda ráadásul néhány hete 20 éves lett, és hihetetlen, milyen pozitív és erős nő. Neki ugyanis az elmúlt hónapokban is többször szembe kellett néznie az igazsággal, márpedig számára nem csak jó hírek érkeztek. Ennek ellenére kitart a mellett, ezt a csatát ő fogja megnyerni - akkor is, ha épp elveszti a haját, vagy, ha egy-egy lelete rosszabb, mint amire számított.

"Úgy öltözöm mint egy szupermodell, hogy elmenjek minden nap a rákkezelésre"

Sokkoló képek és hírek - Miranda mosolyogva küzd a gyilkos kór ellen!
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon
  • Miranda McKeon

Címlapfotó: Instagram/miranda.mckeon

24 óra