FOTÓK: Billie Eilish ismét hajszínt váltott - és alaposan meg is nyírbálták

2021 a nagy átalakulás éve volt a számára, 2022-ben a jelek szerint kamálaonként változtatja a külsejét. Billie Eilish haját ismét alaposan átalakították.

20 éves lett néhány hete, de már most többet tud felmutatni, mint amiről bárki álmodni merhet. Billie Eilish fiatal kora ellenére már átírt néhány rekordot, ami a zene történelmét illeti. A sikereihez pedig az is hozzájárulhatott, hogy éveken át egy lázadó tiniként mutatkozott a világ előtt: XXXXXL-es ruhákban, zöld hajjal és bakancsokban. A fiatalok millióinak lett példakép, majd tavaly váratlanul egy Hollywood-i dívává alakult, a Vogue címlapján pedig már csipke fűzőben, szőke  hajkoronával jelent meg.

Néhány hete úgy tűnik, azóta kaméleonná vált - most ismét váratlan külsővel jelent meg!

Emlékezetes: Billie először a méregzöld hajzuhatagától és a túlméretezett ruháitól vett búcsút. Előbb jöttek a feszülős nadrágok, majd a Vogue címlap tűsarkúban, fűzőben. December közepén töltötte a 20-at, ezt követően pedig elindult a hullámvasút. Úgy tűnik, idén ahány hónap, annyi frizura a jelszava. Nemrég még "mokka csokoládé" hajszínnel pompázott, most azonban újabb merész lépésre szánta el magát.

De nem csak a szín, a fazon is más lett - alapos munkát végeztek rajta az ollóval!

Újabb drasztikus változás - Billie Eilish már nem az, akit megismertünk!
  • Billie Eilish
  • Billie Eilish fekete micro ponyval
  • Billie Eilish feketén
  • Billie Eilish barna
  • Billie Eilish szőkén
  • Billie Eilish a Vogue címlapján

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra