Daniel Craig búcsúzik - ő lehet az új James Bond! - Fotó

Máris itt az első komoly pletyka, ki játszhatja majd James Bond-ot a kémfilmek folytatásában.

A világ leghíresebb titkosügynöke olyan világhírű színészek tolmácsolásában elevenedett már meg a nagyvásznon, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan vagy épp Daniel Craig - írja a Femcafe.hu, és felteszik a kérdést is: 

Vajon ki örökölheti meg a sármos akcióhős ikonikus szmokingját?

A Craig-éra a kétezres évek közepén vette kezdetét a Casino Royale című alkotással, és tavaly ért véget a Nincs idő meghalni című opusszal, melynek végén - a franchise történetében egyedülálló módon - Bond jobblétre is szenderült. A népszerű portál ugyanakkor hozzáteszi, "valahányszor visszavonul egy ikonikus James Bond-színész, a franchise lelkes rajongói máris elkezdik az utód személyét illető lázas, vad találgatásokat." Idén pedig akad egy név, akit mindenki nagyon komoly esélyesnek tart: 

Idris Elbáról, napjaink egyik legsikeresebb hollywoodi férfiszínészéről van szó.

Érdekesség, hogy Elba korábban maga is cáfolta a feltételezéseket, miszerint megkeresték volna a szerepajánlattal, ennek ellenére Barbara Broccoli, a James Bond-filmek egyik jól ismert producere a közelmúltban úgy nyilatkozott, egyáltalán nem zárható ki, hogy a világsztár formálhatja majd meg a közkedvelt titkosügynök szerepét.

"Ismerjük Idrist, barátok vagyunk. Fantasztikus színész. És tudod, ez része volt a beszélgetésnek, de az ilyen beszélgetést mindig nehéz lefolytatni, amíg még valaki betölti a széket" 

- fogalmazott Broccoli a Femcafe.hu híre szerint.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra