LEBUKTAK: ez 35 éves énekesnő csavarta el Brad Pitt fejét - FOTÓK

Lassan egy fél év telt el azóta, hogy Brad Pittet utoljára összeboronálták valakivel, most itt az újabb Hollywood-i pletyka. Ráadásul már többször le is buktak együtt.

Színésznővel, énekesnővel, könyvének kiadójával, fiatal néme modellel - amióta kiderült, Brad Pitt és Angelina Jolie válnak, a Hollywood-i szívtiprót gyakorlatilag már mindenkivel összeboronálták. Néhány hete épp arról írtunk, az utolsó partnere, Alia Shawkat, akivel kapcsolatban Brad neve felbukkant egy interjúban elmondta, ő maga kérdezte meg a színészt, mit szól a szerelmükről szóló hírekhez. "Tudod, hogy mindenki azt hiszi, hogy járunk? Ő pedig azt válaszolta: "Sajnálom. Ez történik. Ha velem töltesz időt. Nem tudott róla semmit." - mondta a színésznő.

Nos, most nem mondhatná azt Brad sem, hogy nem tud semmit az új pletykákról - őt ugyanis sokadszorra látják együtt egy fiatal énekesnővel!

Csak néhány percnyi autóútra laknak egymástól, és Hollywoodban máris nagy erőkkel őröl a pletykamalom: Brad Pitt újra szerelmes. A sztárvilág legnépszerűbb szinglije világszerte máris olyan médiumok hasábjain feszít, mint a "The Sun", a "Daily Mail" és a "RadarOnline". A téma: az 58 éves szexi színész ismét szerelmes, a szívét pedig egy 23 évvel fiatalabb európai énekesnő rabolta el. A pár állítólag 2021 közepe óta randizik és mivel alig 3 percre laknak egymástól, ezt eddig sikerült is jól titokban tartaniuk. Ők ketten máris a paparazzik elsőszámú célpontjaik.

Nincs nehéz dolguk, van egy hely, ahol már többször romantikáztak kettesben! Hja, a leghíresebb dalát meg mindenki kívülről fújja!

Ez a különleges énekesnő Brad Pitt új párja - harsogja a világsajtó!
  • Brad Pitt
  • Brad Pitt és Lykke Li
  • Lykke Li
  • Lykke Li
  • Lykke Li dala

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra