Dadusa leplezte le Khloe Kardashiant - Smink és filterek nélküli képet posztolt róla!

Tényleg ő az? Khloé Kardashian-ra alig lehet ráismerni azon a szelfin, amit a dadusa posztolt a realitysztárral. Az ok: Khloe smink és filterek nélkül látható.

Híres testvéreihez hasonlóan a 37 éves Khloé Kardashian is imádja agyonsminkelt és retusált képeken mutogatni magát a közösségi oldalán. Vele kapcsolatban szinte hetente írhatnánk is olyan cikkeket, épp mivel lőtt túl a célon. Legutóbb alig öt napja röhögött rajta az internet, hiszen egy friss fotósorozatán földönkívüli kezeket photoshopolt magának. Való igaz, Khloe alig több mint két éve alakította magát át teljesen - azaz azóta használja a photoshopot gátlások nélkül.

Most a saját dadusa köpött bele a levesébe - kiposztolta a natúr szelfijüket!

Egy étterembe mentek reggelizni a dadusával Andreaval, amit egy közös szelfivel körönáztak meg. Azt nem lehet tudni, Khloe tudta-e, hogy a dadusa meg is akarja majd osztani a képet, de a fotó a közösségi oldalakon landolt és bizony azóta ezen csámcsog a világ. Khloé csak Andrea szelfijének a hátterében látható és maszkot is visel, de így is szembetűnő, mennyire nem hasonlít arra a nőre, akit a közösségi oldlaán láthatunk nap mint nap.

Se smink, se póthaj, se retus - Khloé Kardashiant így az utcán is kikerülnénk!

Retus, smink és photoshop mentes - Dadusa leplezte le Khloe!
  • Khloe szelfije
  • Khloe és dadusa
  • Khloe Kardashian kezei
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe cáfolat
  • Khloe photoshop

Címlapfotó: Instagram/khloekardashian

24 óra