Keserű könnyek élőben: Adele szomorú hírt közölt - VIDEÓ

A jelek szerint ne bírta a nyomást, a közösségi oldalán egy élő videóban sírta el a bánatát a világnak Adele. Ráadásul rossz hírt kellett közölnie.

Szüntelenül nyeli a könnyeit és végtelenül össze van törve - nagyjából ez a látvány fogdaja Adele rajongóját, ha megnézi a legfrisseb videóját. Ha balagondolunk a helyzetébe, valószínűleg megértjük őt: egy nappal a tervezett premier előtt le kell mondania gigantikus Las Vegas-i koncertsorozatát.

"Sziasztok, figyeljetek, nagyon sajnálom, de a műsorom még nincs kész. Mindent megtettünk, hogy időben végezzünk, és elég jók legyünk nektek."

- mondja összetörten a világsztár, majd kiderül, miért csúszhattak meg az előkészületekkel.

"A csapatom felének covidja van." - mondja, hozzátéve: lehetetlen lett volna így elkészülni, nagyon sajnálja a történteket. 

"Nagyon, nagyon sajnálom!"

Tény: az Egyesült Államokban a közelmúltban naponta több mint 900 000 új fertőzöttet regisztráltak. 

Pedig alig néhány napja írtuk meg, a világ legvagyonosabb énekesnői közé sorolt Adele körülbelül napi 600 millió forintot keresne a Las Vegas-i showjával, amiben a jegybevételek és a nevével ellátott termékek eladásából származó bevételek is benne vannak.

Összesen tizenkét hétvégére, január 21-től április 16-ig tervezték a koncertjeit a híres Las Vegas-i "Caesars Palace Hotelben" - de ebből egyelőre nem lesz semmi.

Adele megígérte rajongóinak, hogy a koncerteket egy későbbi időpontban megrendezik majd. Más kérdés, közben feltehetően rajongók ezrei utaztak a városba, foglaltak hotelszobát és fizették ki a jegyeket, amelyek közül volt, amelyik 9 és fél millió forintba került.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra