Életmentő műtéten van túl - Szörnyű hírt közöltek Young G szerelmével - Fotó

Tavaly májusban megszületett a népszerű rapper és modell szerelmének első közös gyereke, Young G szerelmének azonban még szembe kellett néznie egy súlyos betegséggel. 

Négy éve lesz már, hogy Valentin-napon Young G világgá kürtölte, újra szerelmes, azóta bizony okkal érezheti úgy, hogy az élete egy valóságos hullámvasút. A gyönyörű modell, Norina 2020. decemberében, egy megható bejegyzésben kürtölte világgá, szülők lesznek. "Viszont egy dolog az utóbbi néhány hónapban elkezdett hiányozni a mi kis életünkből az pedig te voltál édes kicsike babánk!" - zárta akkor a sorait. 

Akkor még sem ő, sem Young G nem gondolta, milyen nehéz hónapok állnak előttük. 

A várandósság alatt Young G szerelménél súlyos betegséget diagnosztizáltak. "Norinának van egy tumor a méhében, amit meg kell műteni. Ez a terhesség alatt derült ki, 3-4 hónapos terhes volt. Intenzív osztályon is volt Norina, altatták is. Olyan vérzékeny most szegénykém, a szíve is gyorsabban ver a kelleténél, vizesedik, tehát minden, tényleg minden összejött." - mondta az RTL Reggeliben akkor. Nos, a pici tavaly májusban megérkezett, az édesanyának azonban még szembe kellett néznie a betegségével.

Most egy megrázó bejegyzésben közölte, életmentő műtéten van túl! 

Megrázó vallomást tett a kórházból Norina! Sokan szorítanak nekik!
  • Young G és szerelme, Norina
  • Mészáros Norina
  • Mészáros Norina
  • Young G és szerelme, Norina

Címlapfotó: Instagram/younggbeci

24 óra