RÉM KÍNOS! Khloe Kardashian photoshop bakiján röhög a világ - Alien lett? - FOTÓK

Nem titok, hogy Khloe Kardashian előszeretettel használja a képszerkesztő programokat, és többször meg is égette már magát ezzel. A friss képe miatt most ismét áll a bál.

Jó ideje rendszeresen téma a közösségi oldalakon, hogy a Kardashian-Jenner lányok még csak véletlenül sem úgy néznek ki az életben, mint a közösségi oldalaikon. Ők feltehetően magasról tesznek erre, hiszen dollármilliókat szednek össze a filterezett és retusált képeikkel. Khloe Kardashian a legérintettebb, ami a témát illeti és ő az is, aki a legtöbbször bukott már le kínosan szerkesztett képekkel. Most ismét egy ilyen sztori miatt feszít a címlapokon.

Friss képeket posztolt, de a rajongók valami különleges dolgokat szúrtak ki rajta! Alien?

Néhány hónapja egy igen kínos eset miatt magyraázkodott Khloe: egy retus nélküli bikinis képet posztoltak róla a Twitteren. Egy válaszvideóval győzködte a világot, hogy hamis a fotó és ő igenis karcsú és csinos. De máris itt az év első nagy bakija tőle? Új Instagram-posztjában egy krémszínű rövid ruhában pózol kéjesen, háttal egy gyönyörű falat támasztva. A rajongók szerint azonban a képek egy részlete különösen kiemelkedik és bántja a szemet. Valóságos kommentháború tört ki:

Photoshop vagy optikai csalódás? És: a Te szemedet is ennyire bántja?

Íme Khloe friss bakija - Photoshop, vagy Alien lett?
  • Khloe szelfije
  • Khloe Kardashian kezei
  • Khloe photoshop baki
  • Khloe cáfolat
  • Khloe photoshop

Címlapfotó: Instagram/khloekardashian

24 óra