Mega gázsi a Vegas-i show-ért: ennyit keres Adele egyetlen este!

A becslések szerint 175 millió dolláros, azaz 55 milliárdos vagyonával már most a világ egyik leggazdagabb énekesnője, az új Las Vegas-i showja a jelek szerint tovább növeli majd a bankszámláját.

Új lemez, új műsor! A 33 éves Adele egy Las Vegas-i szupershow-val készül ebben az évben, most péntektől a híres Las Vegas-i "Caesars Palace Hotel" színpadán lép fel. Január 21-től április 16-ig összesen 12 hétvégén fog énekelni, szombatonként és vasárnaponként is. A 24 koncertért pedig hihetetlen összeg üti majd a markát, esténként körülbelül 500 ezer fontot, azaz 213 millió forintot kaszál majd. De ez nem minden...

Ezzel ő a legjobban fizetett női sztár a Las Vegas-i show-k történetében.

A csodás hangú énekesnő már idén is több rekordot megdöntött: legutóbbi albuma, a "31" a 2021-es év legkelendőbb albuma lett, pedig csak az év végén jelent meg. A Billboard.com szerint ez még nem minden. A jegyek a vegasi koncertjeire 240 ezer és 3 millió 840 ezer forintba kerülnek majd, a koncertteremben pedig közel 4300 rajongó fér majd el.

Elővételben máris 16 milliárd forint folyt be csak a jegyekből!

Mivel Adele részesül majd a rajongói ajándékok eladásainak bevételeiből is, így az iparági szakemberek előzetes becslsei szerint egyetlen estén körülbelül 624 millió forintot vihet majd haza. Így áprilisig további 15 milliárd forintta gyarapíthatja majd a vagyonát.

A három hónap alatt ráadásul kiadásai sem lesznek: a Caesars Palace fizeti Adele és barátai MINDEN költségét.

A szálloda éjszakánként 13 millió forintért biztosít privát lakosztályt. Beleértve a komornyikot, az asszisztenst, a sofőrt és a biztonsági személyzetet is. Adele és vendégei ingyenesen ehetnek és ihatnak a Caesars bármelyik saját tulajdonú helyén.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra