ÜRES TEKINTET, PÜFFEDT FEJ: alkoholista képét posztolta a színésznő!

Élete egyik legsötétebb korszakáról rántotta le a leplet Jessica Simpson. Az élő szexszimbólum elismerte, alkoholista lett és képet is mutatott. ebből a korszakából.

Az elmúlt években a leginkább harmadik gyermeke érkezése miatt került a címlapokra: Jessica Simpson 2018 őszén az egész világot meglepte amikor közölte, ismét anya lesz. A énekesnő várandóssága utolsó heteiben aztán már kétségbeesetten kért segítséget a rajongóitól: rengeteget szedett fel, a lábai pedig úgy bevizesedtek, hogy a papucsába sem nagyon tudta bepréselni őket. A gyermeke érkezése után a fogyása lett a központi téma. Közel 50 kilótól szabadult meg, amivel kivívta az emberek csodálatát.

Most megdöbbentő titkáról rántja le a leplet: gyermeke születése előtt az alkohollal küzdött meg.

via GIPHY

A énekesnő alig 10 hónaoja egy megrázó interjút adott a Today-nek. Abban azt állította, hogy gyerekkorában molesztálták, emiatt drog- és alkoholfüggő lett. De az is kiderült, a fogyókúrája, ami hónapokon át ejtette csodába a világot, már a múltté. Jessicának jó ideje nem követi, mennyi a súlya. Mérlege sincs, kidobta. "Fogalmam sincs, mennyit nyomok. Csak jól akarom érezni magam, és felhúzni a nadrágom cipzárját. Ha nem sikerül, akkor van egy másik méretem. Minden méretem megvan." - tette hozzá.

És most itt az újabb megrázó vallomás és fotó: harmadik gyermeke születése előtt ismét az alkohol rabja lett!

Püffedt, vörös arc, üres tekintet - Jessica Simpson alkoholista önmagát mutatta meg!
  • Jessica Simpson
  • Jessica Simpson.
  • Jessica SImpson
  • Jessica Simpson
  • Jessica családja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra