Férje trollkodta szét Katy Perry félmeztelen fotóját - így néz ki a szülés után - Fotók

Másfél éve született meg Katy Perry első gyermeke, friss szelfije miatt most őt ünnepli az összes nő. A férje meg jól megtrollkodta.

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről várandóssága alatt számos gyönyörű kismama-fotó készült, majd másfél éve jött hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya, aki különleges nevet kapott. Az újdonsült anyuka a baba érkezése után sem állt, és nem csak az új dalok és videók érkeztek, hanem például egy olyan kép is, amelyen alig 5 nappal a szülés után mutatta meg a testét.

Most, másfél évvel a pici születése után bátor képen mutatta meg a valóságot! Oralndo Bloom le is csapott rá.

via GIPHY

Tavaly nyáron még Görögországban, egy bikiniben fotózták le paparazzik az énekesnőt. 10 hónappal a szülés után egy egyberészes szettben sütkérezett a családi nyaraáson és cseppet sem szégyellte, hogy nem nyerte vissza a szülés előtti alakját. Mint ahogy most sem titkolja: Katy Perry friss képe valósággal felrobbantotta a híroldalakat, a 37 éves anyuka ismét megmutatta, miért tartozik a legnagyobbak közzé.

Új hajszínével, félmeztelen képen mutatta meg az alakját! Orlando Bloom-nak több se kellett...

Merész képe alatt jelent meg Katy férje - hatalmas trollkodás lett belőle!
  • Katy Perry gyermeke
  • Katy Perry alakja
  • Katy Perry félmeztelen szelfije
  • Orlando Bloom komment
  • Katy Perry félmeztelen szelfije

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra