MI EZ A CSIZMA? Kanye West-en röhög az egész világ - Fotók

Nem csak a hét, de az Év lúzere versenyben is toronymagasan vezetne idén Kanye West. Most épp egy lábbelivel erősítette meg a pozícióját.

2021 nem lett a legszerencsésebb éve, de a jelek szerint hiába várta 2022-t. Kanye West lassan már azért imádkozhat, hogy valamit jól csináljon, vagy csupán azét, hogy ne derüljenek ki a baklövései. Miután kiderült, válófélben lévő felesége, Kim Kardashian összejött egy alig 28 éves humoristával, a rapper gyakorlatilag ámokfutásba kezdett. Előbb kijelentette, ő rontotta el a házasságát, majd megfogadta, visszaszerzi a nejét, ezt követően előbb az derült ki, a féltékenység miatt Kim otthonával szemben vett meg egy kis vityilót, majd egy színésznővel bukott le egy hotelben.

Ehhez képest már csak hab a tortán az a lábbeli, amiben most fényképezték le!

via GIPHY

Persze, ha egy híresség különlegesnek, menőnek, trendteremtőnek akar tűnni, gyakran bújik olyan ruhába, amivel feltűnést tud kelteni. Akár akkor is, ha ő is pontosan tudja, hogy nem lesz belőle divat. Nem kizárt, Kanye West most valami hasonlót tervezett, hogy volt felesége, Kim Kardashian figyelét felkeltse. Kanye volt ugyanis az, aki bevezette a divat világába a realitysztárt, aki azóta a jelek szerint már a mesterét is túlszárnyalta és milliárdos birodalmat épített fel maga köré.

Kanye West terve azonban gellert kapott - a figyelemfelkeltő csizmáján pusztul az egész bolygó!

Mi ez a csizma, Kanye? - Lépni nem tud benne a rapper!
  • Julia Fox és Kanye West
  • Kanye West
  • Kanye West
  • Julia Fox
  • Julia Fox

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra