ÁLOM A KÖBÖN: 7 milliárdért árulja luxus penthouse-át The Weeknd - FOTÓK

31 évesen már mindent elért, amiről csak álmodni lehet, meg is lett ennek a gyümölcse. The Weeknd nmrég kalifornia egyik legdrágább villáját vette meg magának, most eladja a luxuslakását.

Abęl Makkonen Tesfaye neve keveseknek mond bármit is, a The Weeknd név azonban már világszerte jól cseng. A kanadai származású sztár bő tíz éve kezdte el feltölteni a dalait a Youtube-ra, mára pedig már mindent elért, amiről a zenészek csak álmodhatnak. A sikernek köszönhetően pedig dúsgazdag lett. Csoda, hogy egy ideig Bella Hadid, majd Selena Gomez volt a szerelme?

Nemrég 21 milliárdért vett magának egy luxusbirtokot, most 7 milliárdért árulja a legénylakását!

via GIPHY

Szeptemberben írtuk meg: az énekes Kaliforniában, egy Bel Air-i kúriát vásárolt meg magának 70 millió dollárért, azaz közel 21 milliárd forintért. Ne gondoltuk akkor sem, hogy emiatt hitelt kell felvennie, vagy meg kell húznia a nadrágszíjat, így gyanítjuk, a róla most érkezett friss hírnek sem ez lehet a háttere. Nos, The Weeknd meghirdette a luxus legénylakását, ahol eddig tengette az életét. Hihetetlen összeget, több, mint 7 milliádot kér érte, de látva a róla készült képeket, nem érezzük úgy, hogy mindez magyarázatra szorulna.

Talán Selena Gomez, Bella Hadid és az utolsó hírek szerint Angeline Jolie is mesélhetne erről a kecóról...

The Weeknd luxuslakására egyetlen szó illik: EPIC!
  • The Weeknd villája
  • The Weeknd lakása
  • The Weeknd lakása
  • The Weeknd lakása
  • The Weeknd lakása
  • The Weeknd lakása

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra