HIHETETLEN KÉPEK: Adele féláron veszi meg Sylvester Stallone legendás luxusbirtokát

33 milliárdért hirdette meg a Hollywood-i álmot, majd rá kellett ébrednie, a kutyénak se kell. Adele most alig féláron csaphat le Sylvester Stallone "gigamegaluxus" birtokára. Ilyet még nem láttál!

Kétszer jelölték Oscar-díjra, egy Golden Globe-ot pedig meg is kapott, Sylvester Stallone azonban a Rocky és Rambo filmekkel írta be magát örökre a filmtörténelembe. Karrierje során kedvére válogathatott a szerepek közt, kipróbálhatta magát komolyabb filmekben, és vígjátékokban is. Örökségének köszönhetően pedig dőlt hozzá a pénz, így évtizedek óta azért sem kell aggódnia, mit hoz majd a jövő. Többször nősült, 1997-ben mondta ki harmadszor is a boldogító igent, majd tíz év ismeretség után a londoni Dorchester Hotelben kelt egybe Jennifer Flavinnal, a sikeres üzletasszonnyal. Ebből a kapcsolatból született három lánya: Sophia, Sistine és Scarlet.

Stallone a jelek szerint ma már azt is megengedheti magának, hogy féláron szabaduljon meg Los Angeles egyik legszebb villájától!

Néhány hónapja kelt szárnyra a pletyka: Stallone és családja válthatja majd a Kardashian-klánt a képernyőn. Ők ugyanis az utolsó évadot forgatták a családi realityből, Sylvester, a gyönyörű felesége és modell lányai pedig ideális alanynak tűnnek, ami a műfajt és a folytatást illeti. Talán lehet összefüggés: tavaly februárban Stallone 110 millió dollárért, azaz közel 33 milliárd forintért hirdette meg az otthonukat. Eddig azonban nem akadt gazdája. 

Eddig! Most azonban robbant a bomba: Adele bejelentkezett, és hajlandó fizetni! 14 milliárddal rövidíti meg Stallone-t...

Ilyen villát még nem láttál - Adele "pottom pénzt" ad érte Sly-nak!
  • Adele
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza
  • Stallone háza

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra