KÉP A NETEN: XXL-tetoválást varratott Selena Gomez - barátnője mintáját nyúlta le!

Selena Gomez ismét tű alá feküdt! Egy ismert tetoválóművész leplezte le az énekesnőt, akinek nyakán egy XXL méretű tetkó jelent meg. Nem magától döntött így... 

Selena Gomez bevallottan tetoválásrajongó - ehhez kétség sem fér. A 29 éves világsztár testét már 16 motívum díszíti, és a számuk a jelek szerint egyre csak nő. De míg eddig inkább apró, de finom motívumokrat választott, a legújabb tetkójával tényleg beleadott mindent. A sztárok egyik legkeresettebb tetoválóművésze posztolt ki egy képet, amin az énekesnő új tetkója látható. Selena a lapockái közzé, a tarkója alá varratott egy jókora fekete-piros rózsát.

Aztán kiderült: nem saját magától dönthetett így! Ez a rózsa már máson is ott virít.

Természetesen a rajongók már régóta találgatják, hogy mit jelent Selena Gomez új tetkója, mert ő maga erről még nem nyilatkozott azóta sem. Az alkotást készítő művész azonban most kikotyogta a titkot. A motívum régóta ott virít egy szintén 29 éves világsztár bőrén, de ő nem a háta közepén viseli azt. Mivel Selena Gomez-zel nagyon szoros a kapcsolata, és vele még nem volt közös tetoválásuk, most ez a nem mindennapi méretű rózsa lett az.

Egy barátság, ami a bőrük alá bújik... 

Selena Gomezt az új, XXL-tetkó más emberré tette! FOTÓK
  • Selena Gomez barna hajjal.
  • Selena Gomez új tetkója
  • Cara Delevigne
  • Selena Gomez bikiniben.

Címlapfotó: Instagram/selenagomez

24 óra