A NAPLÓJÁBÓL DERÜLT KI: ezért vetett véget az életének Avicii - FOTÓK

Négy éve már, hogy a 28 éves lemezlovas elment, az Avicii-ről szóló könyvből most kiderült, miért vethetett véget az életének.

2018. április 20-án, pénteken találták holtan az Ománi Királyságban a 28 esztendős Tim Berglinget, vagy ahogyan az egész világ ismerte, Avicii-t. A lemezlovas halálhíre megrázta az egész világot, napokig mindenkit csak az érdekelt, mi történhetett pontosan. Majd hónapok múlva kiderült, önkezűleg vethetett véget az életének, amit a családja is megerősített egy beszédes közleményben. Avicii az omán királyi család egyik tagjának vidéki birtokán hunyt el.

via GIPHY

A huszonnyolc évesen elhunyt lemezlovast hetekkel később egy különleges helyen a stockholmi Skogskyrkogårdenben kísérték utolsó útjára. Az elmúlt években aztán számos találgatás, összeesküvés látott napvilágot Avicii haláláról, most azonban úgy tánik, megoldódni látszik a rejtély. Egy Måns Mosesson nevű író készít könyvet a lemezlovasról, a szerző pedig a friss hírek szerint most lett tisztában azzal, miért vethetett véget az életének a DJ.

Az író betekinthetett Avicii napójába, amibe a lemezlovas beszédes dolgokat jegyzett fel a halála előtt.

Ezekről a dolgokról ír anaplójában halála előtt Avicii - Fotók
  • Avicii
  • Avicii
  • Avicii
  • Avicii a szüleivel
  • Avicii temetése

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra